כספים מגנים

  • כספים שלא ניתן לעקל
    חסוי | 26/03/2022 16:46

    שלום.

    אני מתנהל בבית מישפט לענייני מישפחה.

    מבוקש לדעת:

    1. אם התובעת תקבל פסיקתאות לקרנות פנסיה שלי (לרשום אחוזי זכויות שלה לגיל פנסיה) ואני משכתי את הקופות,האם התובעת מגיעה להוצאה לפועל או חזרה לבית מישפט(היות ולא ידוע הסכום,אלא רק רישום אחוזים.).

    2. במידה והתובעת מקבלת פסיקתא לחשבוני לדוגמא 200,000 שח,ואין כסף בחשבון,האם השלב הבא זה פתיחת תיק בהוצאה לפועל?

    אם יש דירה על שמי ויש שוכרים בדירה,מה הוצאה לפועל תעשה?

    אם יש לי קרן פנסיה שלא ידועה לאף אחד ועלו עלייה,האם הוצאה לפועל תפדה אותה ואשלם מס 35 אחוז?

    3. האם יש בנק בארץ או גוף אחר,(אפילו זר)שלהוצאה לפועל אין גישה אליו??

    • כספים מגנים
      עו"ד אורן ליטוין | 28/03/2022 09:32

      שלום רב,

      השאלות שלך אינן מתאימות לפורום.

      מומלץ להסתייע ולהתייעץ עם עו"ד מהתחום.

      בהצלחה.

      בברכה,

      אורן ליטוין, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      רחוב הסיבים 49, פתח תקווה
      טלפון: 03-6356199 ; מייל: oren@litvin-law.com