תביעה על פי זכויות חוזיות

  • טיפול שיניים
    אורלי | 09/03/2022 10:06

    יש לי ילד עם צרכים מיוחדים שהיה זקוק לטיפול שיניים יש לנו פלטינום  בכללית,שנותן זכאות לטיפול שיניים בחינם עד גיל 18,למעט ילדים עם צרכים מיוחדים ,אותם החריגו לעד גיל 16,האם יש עילה לתביעה ,גם על אלפיים, ורשלנות ?

    • תביעה על פי זכויות חוזיות
      עו"ד ורד פרי | 26/04/2022 18:16

      שלום,

      ככל ששירותי הבריאות הנוספים אינם כוללים טיפול מסויים - אין להערכתי אפשרות להגיש תביעה כדי לקבל החזר בגין אותו טיפול.
      ככל שניתן טיפול שיניים רשלני - אין הדבר קשור לכיסוי עלויות הטיפול עפ"י ביטוח שירותי הבריאות הנוספים.

      בברכה,

      ורד פרי, עו"ד
      מנהלת פורום רשלנות רפואית

      הרי גלעד 5, רמת גן
      טלפון: 03-6136248; מייל: veredpery@barak.net.il