מחלוקת בחברה

  • חברה
    יעל אייזנברג | 27/02/2022 00:38

    היי- אני וחברה פתחנו חברה לעיצוב תכשיטים לפני ש-6 שנים וחתמנו על הסכם מייסדים לפיו מי שרוצה למכור את חלקה בחברה חייבת להציע לשניה לרכוש את החלק שלה ב25% פחות מהסכום שצד שלישי יציע לה. ובנוסף יש גם סעיף שאומר שבכל מחלוקת צריך לפנות לבוררות...

    לימים הסתכסכנו ואני רוצה להפרד, אנחנו לא מצליחות להגיע להסכמה לגבי מחיר, ואני לא מצליחה למצוא קונה שיקנה את החצי שלי במחיר שאני רוצה.

    האם אני יכולה ללכת לפירוק צד אחד? מה האפשרויות שלי?

    תודה רבה, יעל.

    • מחלוקת בחברה
      עו"ד משה כאהן | 27/02/2022 08:40

      לאור העובדה שציינת שיש לכם בהסכם סעיף בוררות, מומלץ לפנות לבורר על מנת שיסייע לכם לפתור את המחלוקות.

      בברכה,

      משה כאהן, עו"ד
      מנהל פורום דיני חברות

      שד' שאול המלך 35, ת"א
      טל': 03-6914775; מייל: mk@kahn.co.il