צירוף פרוטוקול דיון מהליך עם הגרושה להליך חדש

  • צירוף מסמכים בדין שהתנהל בין הבעל לגרושתו הראשונה
    לירז | 23/02/2022 02:21

    מתנהל תביעה בבית משפט לענייני משפחה בין בעל ואישה  כאשר הבעל טוען שהחיים המשותפים החלו בשנת 2003 לעומת זאת האישה טוענת החיים המשותפים התחילו מיום הנישואין בשנת 210. בתביעות בבית משפט לענייני משפחה מול גרושתו  הראשונה  בדיון שהתקיים 2005 טען שהוא מתגורר לרחוב אצל בני המשפחה.  האם אני כולה לצרף את הפרוטוקול דיון בתביעות מול גרושתו הראשונה ששם אומר שב 2005 גר אצל בני המשפחה בעוד שהתביעה שלי טוען בשקר גס שכר איתי משנת 2003. בפרוקול לא מופיע דברים אינטימיים או ענייני ילדים.

    תודה מראש על העזרה

    • צירוף פרוטוקול דיון מהליך עם הגרושה להליך חדש
      עו"ד אורית אוחנה | 23/02/2022 17:55

      שלום לירז,

      את יכולה לצרף את פרוטוקול הדיון עם גרושתו כראייה בהליך בבית המשפט לענייני משפחה.

      בהצלחה!

      בברכה,

      אורית אוחנה, עו"ד
      מנהלת פורום דיני משפחה

      רחוב ארז 18, הסוללים
      טלפון: 077-4325319 ; מייל: oritohana.law@gmail.com