צירוף צו הגנה שניתן לבקשה בהליך אחר בבימ"ש משפחה

  • תוספת לבקשה שהגשתי
    ירדן | 16/02/2022 17:46

    הגשתי בקשה לביהמש למשפחה, בדבר הוצאת מסמך מהמגשרת שחל עליו חיסיון מתגובת בעלי בהליך לקבלת צו הגנה שהגשתי כנגד בעלי, ואשר הסתיים בהחלטה.

    עתה נוכחתי ששכחתי לציין בבקשתי להוצאת המסמך, כי אני מבקשת זאת חרף שההליך הסתיים מפני שיש סכנה שבעלי ינקוט בהליכים וימשיך להשתמש במסמך גם בהם.

    שואלת האם כדאי ומקובל שאפנה לביהמש שוב בכדי לציין זאת? אם כן איך מבחינה טכנית לעשות זאת בתוספת לבקשתי מיום....? איך עושים זאת?

    תודה רבה

    • צירוף צו הגנה שניתן לבקשה בהליך אחר בבימ"ש משפחה
      עו"ד אורית אוחנה | 23/02/2022 10:40

      שלום ירדן,

      בהמשך לשאלותייך הקודמות, אם צירפת את פסק הדין בצו ההגנה לבקשתך בביהמ"ש לענייני משפחה, אז יבינו בביהמ"ש כי הליך צו ההגנה יסתיים. אין צורך להוסיף זאת בבקשתך.

      יום נעים,

      בברכה,

      אורית אוחנה, עו"ד
      מנהלת פורום דיני משפחה

      רחוב ארז 18, הסוללים
      טלפון: 077-4325319 ; מייל: oritohana.law@gmail.com