הוספת נקודה לגבי השאילתא

  • המשך שאילתא לגבי קטינה
    יצחק | 03/02/2022 20:14

    כיוון שראיתי שלא התייחסו לתגובה שכתבתי, אני כותב אותה שוב כשאלה חדשה:

    יש בעיה להיפגש לשם הכרות עם קטינה ('דייט'), גם כאשר אין מגע מכל סוג שהוא? בנוסף, יש בעיה להזמין אותה למקום כלשהו (מסעדה וכדו')? כי שמעתי שאולי חוקית זה אסור ורציתי לשאול האם זה אכן נכון

    • הוספת נקודה לגבי השאילתא
      יצחק | 03/02/2022 20:34

      שכחתי לציין, אם זה רלוונטי, שהיא בת 16.5 והוא בן 21.5

      • דייט עם קטינה
        עו"ד עדי בוקר | 06/02/2022 23:47

        יצחק שלום,

        בנתונים שנתת אין כל מניעה כזו או אחרת לצאת לדייט עם קטינה בת 16.5, אין כל עבירה במקרה שתיארת.

        המשך שבוע מוצלח.

        בברכה,

        עדי בוקר, עו"ד
        מנהל פורום פלילי

        רחוב הרצל 163, רחובות
        טלפון: 050-5766622 ; מייל: bokerlawoffice@gmail.com