העתקת תיק משרד החינוך במסגרת תביעה נזיקית

  • העתקת תיק משרד החינוך במסגרת תיק נזיקי
    עו"ד צעיר | 03/02/2022 19:27

    שלום,

    האם יש רלוונטיות להתנגד לבקשת הנתבעת להעתקת תיק משרד החינוך של תובעת קטינה שהגישה תביעה נזיקית נגד אדם ויש לה נכות נפשית?

    או שזה דבר מקובל שבית משפט מאשר?

    • העתקת תיק משרד החינוך במסגרת תביעה נזיקית
      עו"ד גיל קראוס | 08/02/2022 15:20

      שלום רב,

      מדובר כעיקרון בפרוצדורה מקובלת וסביר להניח שבית המשפט יאשר את הבקשה, אלא אם יהיה נימוק ענייני וספציפי שלא לאשר את הבקשה.

      תוכל לנסות ולהתנגד בנימוקים של פגיעה בפרטיות והיעדר רלוונטיות, אבל על פניו סיכויי הבקשה להתקבל גבוהים.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il