הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

זכויות נפגעי עבירה ודוח פציעה

  • מיצוי זכויות חיילת שנפגעה
    אופיר | 02/02/2022 04:41

    לכבוד : עו"ד רונן לפיד
    ראשית, תודה על הפורום והאפשרות לפניה.
    מתנצלת מראש על הפניה וההכבדה גם הרגשית בנושא שלי.
    בהמשך למקרה שעברתי לפני שנה וחצי מבקשת לשאול:
    1. איך ניתן לקבל את דו"ח הפציעה טופס 141 לידיי  *מי אמון ומופקד על המסירה ?
    מחדדת - הדו"ח הועבר אלי בצילום למכשיר הפלאפון כשחזרתי ליחידה לכמה שעות בלבד
    בליווי קצינת ליווי נאמר לי ע"י הסגל גם הבכיר מה שנראה כמתואם אך סוטר כי שלחו צילום
    די מטושטש שלא מוצאים את הדו"ח ורופא היחידה עבר בסיס. כשביקשתי ממפקד היחידה
    "לקבל העתק שברשותו או "העתק מקלסר במרפאה או שימלא שוב החלק שלו נסגרה דלת משרדו.
    2.מה ההליך בקשה לקבלת מספר התיק תלונה שהגשתי במצ"ח ?
    3. מה ההליך בקשה לקבלת מסמך "הצהרת נפגע עבירה" המפרט את הפגיעות ?
    4.ביום המקרה הודיעו ישירות לקמצ"ר והוא דרש לשלוח חוקר מצ"ח - במה זה יכול לסייע
     מבחינת קבלת תיעוד - וכיו"ב ?
    תודה ענקית
    בכבוד רב

    *(בכל הקשור לאחריות שרשרת הפיקוד במרחב הפיקוד שקרה המקרה בכל הנוגע לאחריותם
    כלפיי עוד לא ממש התעמקתי )

    • זכויות נפגעי עבירה ודוח פציעה
      עו"ד רונן לפיד | 02/02/2022 11:32

      שלום אופיר,

      ככל שהתיק מטפל במהו"ת אזי יש תיק שם ואפשר לפנות אליהם ולקבלו

      דוח פציעה - צריך לראות מה שלחו לך והאם מה שיש לך מוחתם בחותמות. בכל מקרה אפשר להתקשר לפניות הציבור 1111 ככל שאת משוחררת או לפנות לנקח"ל ככל שאת עוד חיילת.

      רצוי לאסוף את כל התיק הרפואי.

      מצ"ח/קמצ"ר וכו' - אני לא יודע לפי הנתונים שהעברת מה המידע הזה יוסיף.

      בברכה,

      רונן לפיד, עו"ד
      מנהל פורום נכי צה"ל ומשרד הביטחון

      טלפון: 04-6983391 ; מייל: lapidr66@gmail.com