עיקול חשבון חברה בע"מ

  • האם ניתן לעקל חשבון חברה שממנו משולמות משכורות?
    אורן | 01/02/2022 11:39

    שלום, האם ניתן לעקל חשבון בנק של חברה בע"מ ובכך למנוע תשלום לספקים, משכורות עובדים וכ'ו ובכך ממש לפגוע בעסק?

    למשל, חברה שקיבלה עיצום כספי גבוה מאוד מרשות מסוימת ולא שילמה, האם הרשות יכולה לעקל את החשבון? אם כן, מה ניתן לעשות ברגע שמגיעים למצב הזה?

    • עיקול חשבון חברה בע"מ
      עו"ד אורן ליטוין | 13/03/2022 14:27

      שלום אורן,

      לשאלתך ניתן לעקל חשבון חברה.

      להגיע להסדר עם הגורם המעקל - ככל והחוב גבוה רצוי להסתייע בשירותי עו"ד.

      בהצלחה.

      בברכה,

      אורן ליטוין, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      רחוב הסיבים 49, פתח תקווה
      טלפון: 03-6356199 ; מייל: oren@litvin-law.com