התייחסות לטענת התיישנות או שיהוי

  • תגובה טענת התיישנות
    אבי | 02/01/2022 23:34

    שלום רב,

    א. בכתב ההגנה, הנתבעים טענו התיישנות, שיהוי .

    ב. ביהמ"ש קבע שעלי להשיב לטענות המקדמיות שבכתב ההגנה, ושהנתבעים יגישו תשובה לטענותיי - תוך 45 יום לאחר מכן .

    ג.  האם תשובתי ותשובת הנתבעים צריכה לכלול תצהיר ? איזה סעיף בתקנות מתייחס לכך ?

    ד. מה הדין אם הנתבעים לא יגישו תשובה לטענותיי - להוכחת טענת ההתיישנות ?

        תודה מראש, אבי .

    • התייחסות לטענת התיישנות או שיהוי
      עו"ד גיל קראוס | 05/01/2022 15:52

      שלום רב,

      אם התגובה שלך כרוכה בעובדות, עליך לצרף תצהיר לאימות העובדות המפורטות בתגובה. זה מופיע בסעיף 50 לתקנות סדר הדין (2018).

      אם לא תוגש תשובה, אז ההחלטה תינתן רק על בסיס הבקשה והתגובה.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il

    • ערעור על פסק דין שניתן בבימ״ש לתביעות קטנות
      עו"ד עדי רחמים | 05/01/2022 19:57

      על פי התקנות ניתן לערער על פסק הדין תוך 15 ימים ממועד מתן פסק הדין.

      בהצלחה

      בברכה,

      עדי רחמים, עו"ד
      מנהלת פורום דיני נזיקין

      המכבים 22א, הוד השרון
      טלפון נייד: 050-6679988 ; מייל: adirahamim.law@gmail.com