מענה

  • שלום ניצחתי וקיבלתי סכום נמוך בבית משפט השלום על ת
    חן | 25/01/2022 11:18

    שלום ניצחתי וקיבלתי סכום נמוך בבית משפט השלום על תביעה אזרחית של לשון הרע, האם לערער למחוזי, יעלה לי בלהפקיד עשרות אלפי שקלים בבית משפט המחוזי? או שכל תיק זה משהו אחר?

    • מענה
      עו"ד אורי שורר | 26/01/2022 15:01

      חן שלום,

      פנייתך אינה מתאימה לפורום זה שכן היא עוסקת בסדרי דין ולא בענייני לשון הרע.

      בכל מקרה, אגרה עבור ערעור קבועה בתקנות והפקדת ערובה מסורה לשיקול דעתו של בית המשפט של הערעור.

      בברכה,

      אורי שורר, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע

      דוד המלך 1, תל אביב
      טלפון:03-6005555 ; מייל: ori@gkl.co.il