מחיקת רישום משטרתי

  • סגירת תיק במשטרה
    יריב | 24/01/2022 16:56

    נפתח נגדי תיק ונסגר עכשיו בחוסר עניין לציבור.

    רציתי לדעת איך ניתן לסגור את התיק והאם עליי להמתין זמן מה?

    • מחיקת רישום משטרתי
      עו"ד יניב זוסמן | 25/01/2022 14:23

      יריב שלום רב,

      ניתן להוביל לסגירתו של התיק!

      ישנו מידע חסר בשאלתך, בנוגע למהות העבירה- האם מדובר בעבירת עוון או פשע?

      לשאלתך- כדי להביא למחיקתו של הרישום, מבלי להמתין את השנים הקבועות בחוק, יש להגיש בקשה (על ידי עו"ד פלילי בקיא בתחום) לצורך שינוי עילת הסגירה לעילה של חוסר אשמה- כך לא יופיע עוד התיק ברישום המשטרתי.

      בכל שאלה נוספת אשמח לסייע.

      בברכה,

      יניב זוסמן, עו"ד
      מנהל פורום פלילי

      רחוב שאול המלך 8, תל אביב, בית אמות המשפט, קומה 10
      טלפון: 052-5199949 ; מייל: info@yz-adv.co.il