לבנקאי מותר להמליץ לי על גובה סכום ההלוואה ?

  • מתן ייעוץ והמלצות מצד עובדי הבנק
    אלעד | 14/01/2022 15:56

    שלום,
    האם לבנקאי מותר להמליץ לי על גובה הסכום שאני צריך לקחת בהלוואה?

    ניגשתי לסניף הבנק שלי כדי לקחת הלוואה בסכום X והבנקאי לא הפסיק להמליץ לי להגדיל אותו ל-Y האם זה תקין?

    הרגשתי כאילו אני מול איש מכירות אגרסיבי מטעם חברת תקשורת ולא בבנק.

    • לבנקאי מותר להמליץ לי על גובה סכום ההלוואה ?
      עו"ד אבי זילברפלד | 24/01/2022 16:12

      שלום רב,

      אינני רואה מניעה שהבנקאי שלך ימליץ לך. אם חשת כפי שהנך מתאר אתה רשאי לפנות בתלונה לממונה על תלונות הציבור בבנק

      שמחתי להיות לעזר,

      בכבוד רב,

      זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון
      מנהל פורום בנקאות

      "בית הלפיד", בן גוריון 34, רמת גן
      טל: 03-5753443, מייל: zilber-a@zahav.net.il