מתי פציעה בעקבות נפילה ברחוב מצדיקה הגשת תביעה נזיקית?

  • נפילה ושבירת יד
    יוני | 09/01/2022 15:23

    סבתא שלי הלכה בשביל להולכי רגיל בשעות הערב.

    בשביל יש סוג של הר כלומר - עלייה חדה ואז ירידה,  היא לא ראתה נפלה ושברה את היד.

    האם היא יכולה לתבוע את העירייה (אני לא יודע אם יש מצלמות בשביל)?

    האם היא חייבת הוכחה על מנת לתבוע?

    • מתי פציעה בעקבות נפילה ברחוב מצדיקה הגשת תביעה נזיקית?
      עו"ד אנה רבזין | 13/01/2022 10:43

      יוני שלום,

      ראשית, אאחל בריאות שלמה לסבתך.

      ככל שמדובר במפגע ניתן להגיש תביעה כנגד הרשות המקומית שבשטחה התרחשה הפגיעה. כמו כן, במקרה זה יש לבחון אם הייתה תאורה מספקת במקום.

      באשר להוכחת התאונה, מומלץ לצלם את מקום המפגע, לבחון אם היו עדים ולקחת את פרטיהם. כמו כן, ניתן לפנות לעירייה ולבקש את הצילומים של המקום במידה וקיימות מצלמות.

      בברכה,

      אנה רבזין, עו"ד
      מנהלת פורום דיני נזיקין
      מגדל שבירו, קניון כפר סבא, רח' רפפורט 3, כפר סבא
      טלפון: 054-5282588 ; מייל: arevzinlaw@gmail.com