תשלום חוב פרמיית ביטוח לאחר ביטול הפוליסה

  • תשלום חוב לאחר ביטול פוליסה
    רחל | 06/01/2022 19:43

    שלום רב,

    לבעלי היה ביטוח חיים.

    כתוצאה מאי תשלום, בעקבות פג תוקף כרטיס אשראי, התבטלה הפוליסה.

    שיצרתי קשר לחדש תשלום, נאמר לי שהפוליסה בוטלה ושעלי לשלם חוב של 1500₪.

    בנתיים הוגשה נגדי תביעה בהוצאה לפועל..

    האם חובה עלי לשלם את התשלום, מאחר ובכל מקרה הפוליסה בוטלה.

    כל שכן על כל התשלומים ששולמו כדת וכדין כל העת על הפוליסה.

    בברכה רחל.

    האם חובה עלי לשלם את התשלום, מאחר ובכל מקרה הפוליסה בוטלה.

    כל שכן על כל התשלומים ששולמו כדת וכדין כל העת על הפוליסה.

    בברכה רחל.

    • תשלום חוב פרמיית ביטוח לאחר ביטול הפוליסה
      עו"ד גיל קראוס | 10/01/2022 15:02

      שלום רב,

      עצם ביטול הפוליסה אינו מבטל את חוב הפרמיות בגין התקופה שקדמה לביטול הפוליסה.

      לכן, אם הפוליסה הייתה בתוקף, יש לשלם את הפרמיות הרלוונטיות לתקופה טרם הביטול.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il