תביעה בסדר דין מהיר בגין נזקי רכוש לרכב

  • תביעה בסדר דין מהיר
    ר.ד | 06/01/2022 12:52

    שלום רב,

    לדוד שלי היה אירוע תאונה עם הרכב, ככל הנראה הוא לא ידע מהתאונה ומישהו מבני המשפחה עשו תאונה,

    נכון להיום התביעה הועברה לעורך דין, ואלה הגישו לבית משפט כתב תביעה בדיון מהיר.

    מה הסיכוי שיבואו לקראת דודי ויורידו דרישת תשלום פחות מהסכום הנקוב במקור?

    הקרן היה קרוב ל-2,500 ש"ח כולל אגרות והוצאות.

    נכון להיום מכיוון שהגישו את הכתב תביעה לבית משפט הסכום טיפס ל-3,600 ש"ח....

    דודי ניקלע למצב כלכלי רע מאוד וטרגי עקב הקורונה ואפילו את הרכב מכר

    אודה לכם מראש על עזרתכם

    • תביעה בסדר דין מהיר בגין נזקי רכוש לרכב
      עו"ד גיל קראוס | 10/01/2022 14:59

      שלום רב,

      אם אין הכחשה של האירוע ושל האחריות, אז כדאי בטרם ניהול ההליך כולו לפנות לצד השני ולנסות לנהל מו"מ להפחתת הסכום ובהחלט זה משהו שיכול לקרות.

      אם יש טענות מצד קרוב המשפחה שלך בעניין האחריות וטענות אחרות, אז כדאי שינהל את ההליך ואחר כך ינסה לפעול להפחתת הסכומים.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il

      • סדר דין מהיר
        ר.ד. | 10/01/2022 15:47

        שלום רב לפורום היקר,

        אדוני מפנה לצד השני... מי זה הצד השני?

        ומה הכוונה לנהל את ההליך הסבר בבקשה במילים שאוכל להבין.

        תודה רבה רבה על תשובותיך.