פגיעה בפרטיות

  • שימוש במסמך רפואי אישי-חסוי ושקרים בכתב התגובה
    שלום יעקב | 26/12/2021 22:20

    שלום,
    אני בהתדיינות בביה"ד הרבני-ת"א מול גרושתי.
    ב"כ הנתבעת הגיב בכתב תגובה שרובו סילופי עובדות ואי-אמיתויות, הגרוע מכל שהציג מסמך רפואי-חסוי שלי ופירש ואתו מבלי לקבל חו"ד רפואית, וכתב "התובע חולה סרטן סופני" שזה לא נכון בעליל.
    שאלותיי:
    1) האם האינטרפטציה הפרטית שלו ללא קבלת חו"ד רפואית, יכולה לשמש עילה לתביעה נגדו?
    2) האם השימוש במסמך רפואי-אישי-חסוי, ללא קבלת רשותי, הינה עברה פלילית?
    3) כללית ורק לידיעה:
        האם מותר בכתב תגובה לביה"ד להשתמש במילים בוטות ולתאר את ב"כ הנתבעת כ:
        "אידיוט" / "מנוול" / "מטומטם" וכדו', או שזה נחשב לזילות ביה"ד ? [רק סקרנות...]
    תודה רבה,
    שמואל

    • פגיעה בפרטיות
      עו"ד עדי בוקר | 27/12/2021 15:57

      שלום רב,

      בהמשך לשאלתך, הרי שהמקרה אותו אתה מתאר אינו רלוונטי לפורום זה פרט לנשאל בשאלה מס' 2 לפיה יתכן ויש מקום להגיש תלונה למשטרת ישראל לפי חוק הגנת הפרטיות, תשמ"א- 1981.

      הרבה בהצלחה ובריאות איתנה.

      בברכה,

      עדי בוקר, עו"ד
      מנהל פורום פלילי

      רחוב הרצל 163, רחובות
      טלפון: 050-5766622 ; מייל: bokerlawoffice@gmail.com