אי עמידה בצו תשלומים בשל פיטורין – מה עושים?

  • אי עמידה בצו התשלומים לאור פיטורים
    ארז | 20/12/2021 15:43

    אני בפש"ר, עשו לי צו תשלומים ועכשיו בגלל הקורונה פוטרתי ואין לי הכנסה,  מה שאומר שאני לא אצליח לעמוד בתשלומים.

    מה אני עושה? האם ניתן לעשות משהו עד שאמצא עבודה?

    • אי עמידה בצו תשלומים בשל פיטורין – מה עושים?
      עו"ד נילי רובינוב | 22/12/2021 11:06

      שלום וברכה,

      צר לי לשמוע שפוטרת מעבודתך.

      חשוב מאוד להודיע על השינוי במצבך למנהל המיוחד/נאמן שמונה בעניינך ולהגיש בקשה מתאימה להפחתת צו התשלומים באופן זמני עד למציאת עבודה.

      חשוב לציין שיהיה עליך למצוא עבודה בהקדם (גם אם זה לא בתחום שלך) על מנת להסדיר את חובותיך.

      כמו כן, יש לבחון האם בעקבות פיטוריך אתה זכאי לפיצויים וניתן באמצעותם להגיע להסדר בהליך.

      בברכה,

      נילי רובינוב, עו"ד

      מנהלת פורום פשיטות רגל

      מגדל לוינשטין, דרך מנחם בגין 23, קומה 5, תל אביב

      טלפון: 053-3409278 ; מייל: nilirulaw@gmail.com

      • אי תשלום חודש אחד
        לנה | 27/01/2022 09:29

        שלום רב! החברה שבעלי עבד בה התפרקה .. אכשיו מטפלים בעיניין של תביעות ... כמובן לא קיבל משכורת ולא הצליח לשלם חודש אחד,  אנו כבר אחרי הפתר . אורך דין לא עונה נראה לי גם פשט רגל (((( עם מי ניתן לדבר ולאן לפנות כדי לשלוח מסמכים של פירוק החברה? ממונה לא רוצה לדבר אומר רק דרך אורך דין ... אנו בבעיה. תודה