ניהול תיקי הוצלפ

  • תיקים לא פעילים
    אלעד | 13/12/2021 14:16

    יש לי כמה תיקים בהוצאה לפועל שבזמנו פתחתי כנגד אנשים שחייבים לי כסף. בתיקים לא נעשו פעולות כבר למעלה משנה. רציתי לדעת מה עליי לעשות? אני רוצה לנהל אותם לבד אבל הבנתי שכאשר לא מבצעים פעולות זמן רב התיקים נסגרים.

    • ניהול תיקי הוצלפ
      עו"ד אורן ליטוין | 15/12/2021 14:12

      תיקים שלא נעשים בהם פעילות ארוכה רשם ההוצלפ התיקים נסגרים מחוסר מעש. מאחר שעסקינן במספר תיקים כדאי לך להסתייע בשירותי עו"ד שעוסק בתחום.

      בברכה,

      אורן ליטוין, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      רחוב הסיבים 49, פתח תקווה
      טלפון: 03-6356199 ; מייל: oren@litvin-law.com