תום לב הליכי חדלות פירעון

  • תום לב
    ישראל כהן | 12/12/2021 02:39

    שלום . המקרה שלנו מורכב ומסובך .. מכרתי דירה לאחר שנקלעתי לחובות .עקב דרישות לתשלום פרטקשן ועד לשריפת החנות שהייתה מאפייה בזכיון ...תמורת הדירה קיבלנו סכום ראשוני.. המכירה לא הושלמה ... זוג לא קיבל משכנתה , כי הרישום הדירה לא הושלמה ובעל החברה שבנה את הבניין נפטר ז'ל ....במקביל הבן שלנו שגם היה לו זיכיון על מאפייה סולק באיומים ואלימות מהעסק ..כך שנשאר גם הוא בחובות והבנק הוציא עיקול על הבית שלנו כי האישה חתמה ערבות להלוואה ,כך שכבר לא היה סיכוי להמשיך את המכירה , בתשלום שקיבלנו במעמד החוזה כ250 אלף שקל שילמנו לכול העובדים את המשכורת גם לעובדים של הבן ...ו60 אלף שלקח בשוק השחור. ותשלומים נוספים שכירות חשמל פיגור גדול במשכנתה ..וכו' על רוב הכסף יש תיעוד ...ואז לאחר 10 חודשים שלא הצלחנו להסתדר עם החובות והרוכשים שרצו את כספם חזרה ביקשנו פש'ר ....ונקבע שהיות והשתמשנו בכספים להחזר חוב של הבן שהם אינם חובות שלנו...יש כאן'' חוסר תום לב '' ומכאן הדירה עומדת למכירה ... וכאן השאלה מה זה התום לב .האם לא נעזור לבנינו כשיש עליו סכנת מוות מהעברינים .שילמנו לעובדים משכורת .זה חוסר תום לב . שילמנו פיגורים של כשמונה חודשים משכנתה ...אני ממש לא מצליח להבין .זה גרם לנו להתגרש .אני אושפזתי בפסכיטרייה 5 חודשים .100 נכות .פוסט טראומה. אז איפה טעינו עם ''התום לב הזה '' מי קובע השופט או הנאמן .. (סליחה שהארכתי וזה בקצרה) תודה רבה מראש

    • תום לב הליכי חדלות פירעון
      עו"ד קובי צאיג | 15/12/2021 11:00

      שלום רב!

      צר לי לשמוע על מסכת הייסורים שעברתם בעוד כל חפתכם הוא להתפרנס בכבוד!

      לגופם של דברים אכן מדובר במקרה מורכב שדורש התייעצות עם עו"ד שזהו תחום התמחותו

      בברכה,

      קובי צאיג, עו"ד
      מנהל פורום פשיטות רגל

      רחוב זאב ז'בוטינסקי 7, מגדל משה אביב, רמת גן
      טלפון: 03-6125512 ; מייל: kobi@zaig-law.com