ציון מספרי ת.ז. בפסקי דין

  • חשיפת ת.ז
    אלכס גרוס | 06/12/2021 12:55

    האם בית המשפט ראשי לחסוף, את המס' ת.ז ברבים , כשאני התובע.

    • ציון מספרי ת.ז. בפסקי דין
      עו"ד אלי מור | 11/12/2021 19:26

      אלכס שלום רב

      ציון ת.ז על פסקי הדין נועד לאפשר לממש אותם בהליכי הוצל"פ ככל שלא יכובדו.

      איני יודע על מניעה לפרסם את מספר ת.ז. של בעלי הדין במסגרת פסק הדין.

      בברכה,

      אלי מור, עו"ד
      מנהל פורום בתי משפט
      פארק אולימפיה, מוטה גור 9, קומה 4, פ"ת

      טלפון: 03-6959990, מייל: eli@mor-lawyers.co.il

    • כסיפת ת.ז
      מכתב שנשלח מבית משפט | 11/12/2021 19:36

      מוקיר תודה לתשובתך, אך עדיין לא ברור לי למה במעטפה סגורה שיש לה חלונית שקופה, מופיע מס' ת.ז שלי לעיני כול. אני לגמרי במקרה האיש הטוב. נכון שזה בית המשפט עדיין יש ליקוי בנושא. לא הצלחתי להבין את כסיפת פרטי לכול דכפין .