הגשת תלונה ללהב 433

  • הגשת תלונה
    רוני | 07/03/2021 17:58

    אני מעוניין להגיש תלונה ללהב 433, משום שלהבנתי הגשת תלונה לתחנת המשטרה הרלוונטית, לא תניב תוצאה כל שהיא בשל קשרי עבודה והיכרות אישית בין הנוגעים בדבר. וזאת בין היתר גם על ניסיון אישי.

    כיצד אפשר להגיש את התלונה ישירות ללהב 433?

    מדובר בעבירות חמורות שאינני יכול לפרט כאן.

    • הגשת תלונה ללהב 433
      עו"ד אמיר מורשתי | 09/03/2021 12:56

      רוני יקר, ככל ולטענתך תחנת המשטרה הרלוונטית פסולה מלחקור את תלונתך הן בשל קשרי עבודה של השוטרים המשרתים בתחנה עם החשודים והן בשל חומרת התלונה הרלוונטית לטיפולה של יחידת להב 433 - הרי שזכותך להגיש התלונה בכל תחנה אחרת ולבקש מהם שיעבירו את המשך הטיפול ללהב 433 תוך שאתה מפרט להם מדוע בכל מקרה קיימת מניעות לדעתך שהתחנה הרלוונטית תחקור בנושא התלונה שלך.

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי

      • איך מוסרים מידע ליאל״כ (יחידה ארצית לחקירות כלכליו
        זה אני | 22/02/2024 09:50

        אשמח לדעת בטלפונים שמפורסמים ברשת אין שום מענה

      • איך מוסרים מידע ליאל״כ (יחידה ארצית לחקירות כלכליו
        זה אני | 22/02/2024 09:50

        אשמח לדעת בטלפונים שמפורסמים ברשת אין שום מענה

      • איך מוסרים מידע ליאל״כ (יחידה ארצית לחקירות כלכליו
        זה אני | 22/02/2024 09:50

        אשמח לדעת בטלפונים שמפורסמים ברשת אין שום מענה

    • תלונות למשטרה וללהב 433
      Raffi | 28/03/2022 13:13

      תלונות ממוסמסות ולא מטופלות. גם בעבירות שדינן מאסר. מנסיון אישי.

    • אשמח לשמוע ממך...אם כבר עשית משהו אני באותה שאלה..  לת
      יהודה | 05/04/2022 18:31

      • משטרת קרית גת פוגעת בי במתכוון כבר למעלה משנה.
        ליאור קריספין | 01/06/2023 12:22

        אם יש מישהו שיכול לעזור לי לקדם אי צדק מטורף. משטרת ישראל בחסות בית משפט השלום בעיר קרית גת מתנהל ממש כמו אירגון פשיעה רק בלי לבחול באמצעים ואיבדו את המוסר.

        פוגעים בי כבר יותר משנה בכל המובנים מכות עם שברים שלילית זכויות בסיסיות תפירת תיקים גנבות אבל הקו האדום שהם חצו זה ליפגוע במתכוון בילדות שלי 3 במספר. בגילאי 6-8 סופר בושה למדינה. ובמקום לטפל בבעיה של איומי אקדח בסלון הבית שלי ושל הילדות שלי על ידי עובד מדינה והמשפחה שלו (אילוז) הנשק הוחזק בניגוד לחוק על ידי האבא של העובד מדינה ללא רישיון והנשק בכלל שייך לאבטחת ראש הממשלה רק שאחרי העבודה עובר לגופים זרים זוהי מנורה אדומה מידי וככל שאני מנסה להשמיע קול משתיקים אותי בדרכים לא חוקיות בעליל על ידי גופי שממומנים מהציבור ועמורים לעשות סדר וצדק אך בנתיים ההפך הוא הנכון אשמח לכל סוג של עזרה בכדי ליפטור את הבעיה ולחשוף אותה לכלל הציבור זועק לעזרה כבר מלא זמן. 050-3425555 ליאור

        כל סוג של עזרה שתביא צדק או חשיפה של המיקרה לכלל הציבור ( חלק לא קטן מהשחיטות מוקלט ומתועד אצלי)

    • נמצא דרך להגיש ללהב 433
      אמת וצדק | 22/10/2022 12:39

      יש דרך

      • מצטרפת לשאלה
        ענבל | 16/07/2023 17:19

        איך מגיעים להגיש תלונה בלה"ב

    • משפחת דרעי- משפחת פשע
      צבי אייזר | 30/04/2023 08:27

      לפי הידוע לי, משפחת דרעי מחוברת לעטיני השלטון  ומחזיקהנבנכסים רבים שהושגו בדרכי פשע,תוך ניצול מעמדו של אריה דרעי כמנכל שס ושר הפנים,קיבל נכסים רבים והעביר על שמות בני משפחתו. אחיו שלמה היה מנכל בקקל,בשליטה על אדמות המדינה. האח השלישי יהודה המשמש כרב באר שבע,גם הוא בעל נכסים רבים.ידוע לי שהרב יהודה מרבה בנסיעות לחול,

      מן הראוי לפתוח בחקירה נמרצת על מקורות המימון של המשפחה,לחקור את מקור הדירות. שלושת האחים מקיימים מפגש שבועי לתיאום פשעיהם. משטרת ישראל,נרדמתם בשמירה הארגון מסוכן ביותר. דרושה חקירה סמויה. מבקש תשובתכם.