השאלה אינה מתאימה לפורום הפלילי

  • האם אלה עבירות פליליות ?
    דרור | 04/11/2021 05:36

    1. התעללות כלכלית - האם לקבוע עבור בן משפחה כמה לעבוד ואיפה לעבוד זו התעללות כלכלית ?

    2. התחזות במציאות ועבירות מיניות באינטרנט, בווצאפ ובS.M.S בפלאפון  -

    מישהו בן 41 שמנהל חוג חברתי לאותו אדם עם צרכים מיוחדים והוא טוען שיש לו תואר בפסיכולוגיה אבל הוא אמר לאותו אדם " תהייה גבר ! " וחסם אותו בגלל מעידה קטנה של אותו חבר בחוג מהווצאפ של החוג. האם אלה מתחזים לגורמים רפואיים ? איך יודעים מתי זו התחזות ?

    ב. הטרדה של שיחות קוליות בפלאפון מאותו בן אדם - כמה שיחות ביום זו הטרדה ועבירה פלילית?

    ג.הטרדה של הודעות ב- SMS וב- ווצאפ מבן אדם אחד - כמה הודעות ביום זו הטרדה ועבירה פלילית ?

    אנא התייחס גם לגבי צלצולים והודעות בפלטפורמות השונות - בווצאפ, בSMS, שיחות קוליות בפון והודעות מהאינטרנט - בפורומים או בצ'אטים השונים ( צ'אט וואלה ) שאולי יש בהם התרעה שמעירה מהשינה בלילה, אני לא בטוח שיש אבל אולי בעתיד יהיה מי יודע...

    ד. כאשר בן אדם נכנס בציבור באינטרנט במחשב או בפלאפון לאתרי סקס ובטעות יש קטינים לידו ? אבל בהתחשב בעובדה שיש אפילו אנשים שנתפסים בטעות מתעלסים מחוץ לבית והם מצליחים לצאת מזה ללא עונש אז אני לא יודע מה לחשוב...

    • השאלה אינה מתאימה לפורום הפלילי
      עו"ד אמיר מורשתי | 04/11/2021 17:29

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי