איך ניתן לדעת שהמתיימר להיות פסיכולוג הוא אכן כזה?

  • איך מזהים התחזות ?
    מוטי | 02/11/2021 10:50

    ראיתי פה שאלה שמישהו העלה שהוא רק התייעץ, אז גם אני בחרתי לשאול איך ניתן לדעת האם מדובר למשל בפסיכולוג מתחזה ? לדוגמא אחד כזה שמציג את עצמו כפסיכולוג והוא מנהל פורום ייעוץ זוגי באינטרנט והוא מפנה מישהו עם צרכים מיוחדים לפורומים ייעוציים אחרים שכבר אין בהם שאלות כבר כמה שנים ובטח אף תשובה של מומחה או פסיכאטר וורקוהוליסט בן 80 שאמר למטופל שלו בטלפון " מה אתה מתקשר אליי כל יום ? אתה חושב שאין לי מה לעשות ? זה כבר גובל בהטרדה ! " אלה מקרים שקרו במציאות. הם מתחזים לדעתך לפסיכולוג ופסיכיאטר ?

    • איך ניתן לדעת שהמתיימר להיות פסיכולוג הוא אכן כזה?
      עו"ד אמיר מורשתי | 04/11/2021 15:28

      מוטי יקר, אתה יכול לבדוק באינטרנט במאגרי המידע של בעלי רישיונות הרפואה והבריאות ולבחון האם מי שמציג עצמו כפסיכיאטר או פסיכולוג אכן מופיע שם. מקווה שהייתי לך לעזר

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי