התנכלות מצד המשטרה כלפי אזרח

  • התנכלות מכוונת מצד המשטרה והחרמת רכוש
    בנאור | 23/10/2021 13:02

    לעו"ד שלום,

    המשטרה בחודש האחרון מתנכלת לי בצורה חמורה ללא כל סיבה, מגיעים אלי שוטרים לבית מעכבים אותי כביכול לחקירה ואיך שאני מגיע למשטרה לפני שבכלל אמרתי מילה לחוקרת או שחקרו אותי הם עוצרים אותי באופן מיידי ובנוסף שולחים צוות של שוטרים שמחרימים לי רכוש אישי כמו פלאפון ו2 מחשבים וטלפון ביתי בצורה בלתי חוקית והחוקרים מעליבים אותי בתחנה כאשר אני מגיע ומתייחסים בזלזול ובחוצפה כלפיי, אציין שהתפוסים שוכבים אצלהם במחסן שבועות ארוכים ואין שום עבירה פלילת שבוצעה דרכם ופעם שעברה החזירו לי לאחר 3 שבועות שהתקשרתי באופן יומיומי לברר מה יהיה ושבוע לאחר מכן הגשתי תלונה למשטרה ושוב השוטרים לקחו את הרכוש ועצרו אותי, מה ניתן לעשות כנגד המשטרה שפשוט פועלת בחוצפה ומתעללת באזרח כנגד החוק שלא עבר שום עבירה פלילית ועוד מחרימים לו דברי ערך שהוא צריך באופן יומיומי? האם ניתן להגיש תביעה כנגדם? המקרה הזה חמור מאד לא חוקי ולא יכול להמשך ככה

    • התנכלות מצד המשטרה כלפי אזרח
      עו"ד אמיר מורשתי | 24/10/2021 16:56

      פונה יקר, ניתן לפנות בתלונה למח"ש בנושא . לעניין תביעה ניתן אף להגיש תביעה כנגדם ופרטים לגבי אפשרות זו ניתן לקבל בפניה לפורום דיני נזיקין אצלנו. מקווה שהייתי לך לעזר

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי