פסילה של סניגור ציבורי

  • פסילת סנגור ציבורי מטעם ניגוד עיניינים
    אביאל | 21/10/2021 20:43

    שלום.

    לפני כשנה וחצי הייתי מעורב באירוע תקיפה בו הותקפתי על ידי בן דודי וחברו. כשאימי ואחותי הגיעו למקום לסייע ולהזמין משטרה, הן הותקפו על ידי דודי, אחיה של אימי.
    בעקבות הדברים לעיל, כל המעורבים עומדים לדין ומצויים בתחילתו של ההליך המשפטי.

    עורך הדין של דודי, העומד לדין בגין תקיפתן של אימי ואחותי, הוא סנגור ציבורי אשר שכרתי את שירותיו בתיק שימוש עצמי בצבא לפני 7 שנים ויש לו הכרות די טובה עם אימי, אחותי ואיתי (אפילו נסענו ברכבו לבית הדין הצבאי במחנה צריפין).גם לאחר שההליך המשפטי הסתיים, אני נוהג לעיתים ליצור עימו קשר ולשאול אותו שאלות משפטיות (השיחה האחרונה אפילו נגעה בעקיפין לתיק התקיפה הנדון)

    האם ניתן להגיש בקשה לפסילתו ובאילו טעמים? למי מוגשת הבקשה ?

    תודה רבה על המענה.

    • פסילה של סניגור ציבורי
      עו"ד אדם אשכנזי | 27/10/2021 11:33

      לא ממש הבנתי את הנגיעה אלייך.

      בכל אופן, מציע שתבחן את זה עם הסניגור שלך, אם הוא ימצא לנכון אז אפשר להעלות את הטענה הזו.

      בהצלחה

      בברכה,

      אדם אשכנזי, עו"ד
      מנהל פורום אתיקה מקצועית

      רחוב האורגים 21, אשדוד
      טל': 08-6538011  : Adam@an-law.co.il

    • ?
      ? | 02/02/2023 22:06

      ?