האם ניתן לזרז מתן פסק דין שמתעכב שנה וחצי?

  • עיכוב במתן פס"ד
    אבי | 15/10/2021 15:46

    שלום רב, לאחר דיוני הוכחות עברו כשנה וחצי, ללא מתן פס"ד או תנועה אחרת כלשהי בתיק. הטענה העיקרית הינה מימון הניתוח היקר. יש להניח שמדובר בלחץ ע"י חברות ביטוח וסירוב של בהמ"ש לממן ניתוח. יש לציין טיפול ממושך בתיק כ-10 שנים עקב הנחת הנתבעים שמותו התובע יקרה לפני מתן פס"ד. בכל זאת, אם התובע רשאי לבקש להחליף את השופט עקב כך שתוך כשנה וחצי אינו מסוגל לקבל פס"ד ולהתקדם בנושא? תודה רבה

    • האם ניתן לזרז מתן פסק דין שמתעכב שנה וחצי?
      עו"ד מיכל סטרוגו | 20/10/2021 12:25

      אבי שלום,

      ללא ספק 10 שנים של ניהול תביעה, ושנה וחצי של המתנה למתן פסק דין הינה זמן רב מעבר לסביר ואני בהחלט מבינה את חוסר שביעות הרצון מכך (בלשון המעטה).

      יחד עם זאת, קשה לי להשיב על שאלתך משום שאני לא מכירה את נסיבות המקרה והשתלשלות העניינים ומה הסיבה לכך שפסק הדין מתעכב.

      אני מניחה שהתביעה מנוהלת מטעמך על ידי עורך דין המכיר היטב את העובדות ובהסתמך עליהן יוכל ליתן לך תשובות מהימנות ואם ניתן, לטפל בזירוז מתן פסק הדין באמצעות כל הדרכים העומדות לרשותו על פי החוק.

      מאחלת לך בהצלחה ואני מקווה שפסק הדין יתקבל במהרה.

      בברכה,

      מיכל סטרוגו, עו"ד
      מנהלת פורום רשלנות רפואית

      רחוב בר כוכבא 16, בני ברק
      טלפון: 054-2200008 ; מייל: michalstrugo@mfs-law.com

      • תודה רבה!
        אבי | 20/10/2021 21:40

        תודה רבה!