קייטנות

  • הוצאה לפועל מזונות על קייטנות
    אני | 12/10/2021 02:18

    בהחלטה על מזונות כתוב:

    האב יישא במלוא הוצאות חינוך הקטינים לרבות חוגים וקייטנות בעלות מתנ"ס.

    האמא רשמה את הילדים לקייטנות בלי הסכמתי. כשהתנגדתי לפני שהילדים התחילו את הקייטנות לרישום איימה שהיא תרשום אותם בכל זאת ואם לא אשלם היא תלך להוצאה לפועל. כעבור כמה ימים היא רשמה את הילדים לקייטנות ולא העבירה לי את האסמכתאות לדרישות התשלום והלכה ישר להוצאה לפועל.

    השאלה שלי:
    1. האם על סמך החלטת בית המשפט האמא יכולה לרשום את הילדים לקייטנות כרצונה בלי אישור שלי? אין הרי החלטה מדוייקת על כמות הקייטנות וכדומה.
    2. האם זה שהיא לא שלחה לי את האסמכתאות זה עילה לסגירת התיק?
    3. היא רשמה את הילדים לשתי מחזורי קייטנה רצופים בקיץ ולא בעלות מתנ״ס העניין שבגיל של הילדים גיל שנתיים אין קייטנות מתנ״ס האם אני רשאי לבקש הפחתה בסכום?

    • קייטנות
      עו"ד משה שרגא | 30/10/2021 19:54

      קייטנות הן עניין לא פשוט.

      אתה יכול לטעון כי אם אין תעריף מתנס, אינך חייב לשלם כלל ולחילופין כי תשלם בתעריף מתנס מקסימלי לגיל כלשהוא.

      לפי ההחלטה שציינת אין חובה להוועץ איתך באשר לכמות המחזורי בקייטנה או באשר לזהות הקייטנה.

      בברכה,

      משה שרגא, עו"ד
      מנהל פורום פשיטת רגל ופורום עורכי דין

      דרך מנחם בגין 65, ת"א
      טל': 077-5412650; מייל: ms@praklit.info