נפילה במדרגות נעות בתוך הקניון

  • נפילה במדרגות נעות בקניון
    עדה | 05/10/2021 08:57

    שלום רב,

    נפלתי במדרגות נעות בקניון כאשר הייתי עם עגלת תינוק, נגמרו לי נזקים רבים בגב ובמרפק.

    מסתבר שבכניסה למדרגות נעות יש שלט פצפון שאוסר על כניסה למדרגות עם עגלה.

    האם אני זכאית להגיש תביעת נזיקין נגד הנהלת הקניון?

    • נפילה במדרגות נעות בתוך הקניון
      עו"ד גיל קראוס | 05/10/2021 17:46

      ערב טוב,

      על פניו יהיה קשה להטיל אחריות על הקניון. אני מבין שאין טענה לפגם כלשהו במדרגות ולאור זאת ולאור קיומו של שלט, מדובר בסיפור לא פשוט מבחינת תביעה.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il