מוסיקת רקע

  • מוסיקת רקע בסרטוני כושר
    יעל | 03/10/2021 14:10

    שלום,
    אני מאמנת כושר ומאז הקורונה עברתי לאימוני זום.
    לאור ביקוש של מתאמנים שלי התחלתי לאחרונה לצלם סרטונים על מנת שהמתאמנים שלי יוכלו לשוב ולהתאמן בזמנם הפרטי בבית. רציתי לדעת האם השמעת מוסיקה ברקע של הסרטונים מהווה בעיה?

    תודה.

    • מוסיקת רקע
      עו"ד אפי אהרונוב | 04/10/2021 17:37

      שלום רב,

      עשויה להישמע טענה שמדובר בהפרת זכות יוצרים (מדובר במוסיקה שמושמעת כחלק מעסק ויש לה תרומה לעסק, יותר נעים להתאמן עם מוסיקת רקע). לכן על מנת להימנע מתביעות יש להסדיר את השימוש עם ארגוני היוצרים/מבצעים.