תוכן תצהיר

  • תצהיר עדות ראשי
    ארז | 29/09/2021 12:57

    הוגש תצהיר עדות ראשית מנושא משרה הבכיר ביותר עם הידיעה אישית הטובה ביתר ביחס לאירועים הרלוונטיים לתביעה. במהלך הזמן שחלף לאחר הגשת התצהיר ועד הדיון התחלף נושא המשרה. האם התצהיר של נושא המשרה הקודם קביל? האם הצד השני יכול לטעון שהתצהיר של נושא המשרה הקודם אינו קביל ושיש להגיש תצהיר חדש מטעם נושא המשרה החדש?

    • תוכן תצהיר
      עו"ד שי בייזר | 30/09/2021 17:30

      שלום רב,

      התצהיר אמור לפרט עובדות אשר בידיעתו האישית של המצהיר.

      במקרה כזה, התצהיר שלו עדיין קביל, גם לאחר שהחליף תפקיד.

      מקווה שהייתי לך לעזר,

      שי בייזר, עו"ד ונוטריון
      מנהל פורום בתי משפט

      שד' רוטשילד 134, ת"א
      טל': 03-5600602; מייל: shay@beiser-law.co.il