מתלוננת המזעיקה המשטרה לשווא ואז מבטלת

  • תלונת שווא מצד אישה על בעלה במשטרה
    יוסי עמרוסי | 22/09/2021 10:40

    שלום רב
    לפני כשנה אשתי הזצינה משטרה הביתה ולאחר שהשוטר הגיעה הודיעה בפניו שזה היה ויכוח סרק ומבקשת לבטל והשוטר דיבר גם איתי ואמר שהבית מסומן כבית חם
    לפני מספר ימים שוב בטעות לטענתה התקשרה למשטרה על ויכוח שהיה בבית ושוב שלחו שוטרים אך לפני שהם הגיעו הודיעה להם שהכול בסדר וזה ויכוח מטופש בין בני זוג ויצאה לפגוש את השוטרים ברחוב שחא יכנסו הביתה
    השאלה מה הרישום במשטרה במקרה הנל והאם יכול לשמש נגדי במקרה של גירושין ובכלל
    תודה ומועדים לשמחה

    • מתלוננת המזעיקה המשטרה לשווא ואז מבטלת
      עו"ד אמיר מורשתי | 23/09/2021 11:55

      יוסי יקר, ככל והאישה לא הגישה תלונה מסודרת בנושא, הרי שאין כנגדך רישום משטרתי- אך מתויקים בתחנת המשטרה דו"חות ביקור של השוטרים שהוזעקו אליכם- דו"חות אילו לא יכולים לשמש נגדך במקרה של גירושין. מקווה שהייתי לך לעזר

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי