איחוד תיקים בהוצאה לפועל

  • איחוד
    דנה | 17/09/2021 02:02

    שלום רציתי בבקשה לדעת יש לי חובות של 50000 אלף שח אני נמנעת מפשיטת רגל לסכום זה האם אני יוכל לעשות איחוד תיקים ולהצהיר את מצבי הכלכלי אם חד הורית מתקימת מבטוח לאומי עובדת חצי משרה האם יש חייב מוגבל באמצעים?או שכבר זה לא קיים האיחוד תיקים כחייב מוגבל באמצעים תודה

    • איחוד תיקים בהוצאה לפועל
      עו"ד עומר נירהוד | 22/09/2021 14:40

      איחוד תיקים כמו שהיה פעם כבר לא קיים.

      ניתן לאחד את התיקים בתשלום של 3% מהחוב לחודש - כלומר כ 1500 ש"ח לחודש.

      במקרה כזה תבקשי גם סטאטוס "חייב משלם" לאחר 3 תשלומים, כדי שהריביות ירדו.

      בהצלחה

      בברכה,

      עומר נירהוד, עו"ד
      מנהל פורום פשיטת רגל

      רחוב הערבה 3, איירפורט סיטי
      טל': 03-3036301 ; מייל: omer@nirhod-law.co.il