ניהול מו"מ

  • חוב הוצאה לפועל
    יוני | 31/08/2021 16:16

    יש לי חובות בסדר גודל של 100 אלף שקל לגוף אחד (ממשלתי). כרגע אין לי חשבון בנק ואני מוגבל בהמון דברים. אני בן 29 ומעוניין להגיע להסדר אבל אין לי יכולת לשלם לעו"ד. איך ניתן לטפל בזה לבד? האם אני צריך לפנות להוצאה לפועל או לגוף שאני חייבת לו את הכסף? המשכורת שלי היא לא גבוהה ובשביל לעמוד בזה אני צריך פריסה לתשלומים רחבה והפחתה משמעותית בחוב של הריביות.

    תודה.

    • ניהול מו"מ
      עו"ד משה שרגא | 22/09/2021 16:37

      זו הדרך.

      נתן לפנות לסיוע משפטי ע"י הלשכה לסיוע משפטי של משרד המשפטים שבמחוז המגורים.

      בברכה,

      משה שרגא, עו"ד
      מנהל פורום פשיטת רגל ופורום עורכי דין

      דרך מנחם בגין 65, ת"א
      טל': 077-5412650; מייל: ms@praklit.info