מתיי נפסק הייצוג ע"י עוה"ד

  • האם קבלת פס"ד היא סיום הייצוג ?
    שלמה | 29/08/2021 17:26

    שלום.

    אני בתהליך גירושין. לצורך זה שכרתי עו"ד לניהול ההליך - בהסכם שכה"ט כתוב - "טיפול וייצוג משפטי במסגרת הליכים שינוהלו בבית הדין".

    נחתם הסכם גירושין והוא אף קיבל תוקף של פס"ד בבית הדין. אך מאז - הליך יישום ההסכם בפועל - לדוגמא - מכירת הדירה (מכר אגב גירושין) תקוע כבר מספר חודשים ללא תזוזה.

    עוה"ד שלי טוען פתאום ש - "הרגילות הינה כי ברגע שניתן פס"ד תפקיד המייצג מסתיים".

    זה נשמע לי מאוד מוזר.

    ואני מבקש את עצתך לדעת האם זה נכון ?

    ובמידה ולא, מה עלי לעשות ?

    תודה מראש!

    • מתיי נפסק הייצוג ע"י עוה"ד
      עו"ד מיקי חשמונאי | 06/10/2021 11:50

      שלמה שלום,

      הכל תלוי בהסכמות בין עוה"ד לבין הלקוח.

      בהחלט מקובל שהטיפול במכירת הדירה הוא הליך נפרד, עליו יש לשלם לעוה"ד המתאים (לא כל עו"ד המטפל בדיני משפחה מטפל במקרקעין) בנפרד.

      בברכה,

      מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת
      מנהלת פורום דיני משפחה

      מת"מ -  'בית טופז' קומה 5
      רח' נחום חת 5, חיפה
      טל': 04-8517771; מייל: law@m-law.co.il