נספחים

  • נספחים
    דודי | 24/08/2021 16:30

    שלום,

    אשמח לקבל הבהרה האם ניתן לצרף נספחים שלא צורפו לכתב עתירה מינהלית

    במסגרת עיקרי הטיעון של אותה עתירה וזאת מבלי לבקש את רשות בית המשפט

    על הגשת הנספחים החדשים, אשר כאמור לא הוגשו במסגרת העתירה.

    לפי הוראות תקנות בתי משפט לענינים מינהליים (סדרי דין), תשס"א-2000

    נראה שעותר רשאי לצרף לעיקרי טיעון את הנספחים אשר עליהם הוא רוצה להתבסס

    וזאת גם ללא צורך בקבלת רשות בית המשפט וזאת גם במצב שבו הנספחים לא צורפו לעתירה,

    אבל אשמח לקבל הבהרה האם זהו אכן המצב המשפטי.

    כמו כן, אשמח להבהרה, האם במצב שבו בית המשפט אישר הגשת סיכומים

    במסגרת עתירה וקצב להגשת הסכיומים 7 ימים, כאשר החלטת בית המשפט

    התקבלה בתקופת הפגרה ( ביום 20.8.2021), ושכן האם יש להגיש את הסיכומים תוך 7

    ימים ממועד קבלת החלטת בית המשפט בנידון או שמה בשל הפגרה, 7 הימים

    להגשת הסיכומים יחולו רק לאחר תום הפגירה.

    תודה רבה

    • נספחים
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 31/08/2021 17:35

      שלום דודי,

      השאלה איננה מתחומי העיסוק של הפורום.

      נא פנה לפורום בתי משפט באתר זה.

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      מגדל WE, דרך מנחם בגין 150, תל אביב.
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com