הפסד הנחת היעדר תביעות

  • פגיעה בפגוש האחורי של מכוניתי
    אריה | 23/08/2021 18:37

    אוטו פגע במכוניתי מאחור ושבר את פגוש מכוניתי ה אחורי.וברח מהמקום מבלי להשאיר פרטים .שאלתי בכמה אחוזים יעלה לי הביטוח המקיף בשנה הבאה למרות שבמשך 6 שנים לא היתה לא היתה לי כל תאונה עלות התיקון היא 11000 שח אחד עשרה אלף שח

    • הפסד הנחת היעדר תביעות
      עו"ד גיל קראוס | 24/08/2021 10:10

      שלום רב,

      מדובר בהפסד של הנחת היעדר תביעות ולצורך הבירור הספציפי בעניין גובה ההנחה עליך לפנות לסוכן הביטוח או לחברת הביטוח.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il