הקמת חברה ליצור מערכות נשק

  • הקמת חברה ביטחונית העוסקת במערכות נשק
    א | 16/08/2021 20:14

    יש לי רעיונות שקשורים לנשק והייתי רוצה להקים מתישהו בעתיד חברה שעוסקת בתכנון וייצור של מערכות נשק והגנה לשימוש צה"ל והמשטרה. ממה שקראתי הבנתי שאני צריך מסמכים שמעידים על הכשרה מסויימת בתחום הנשק אבל לא עשיתי צבא(הייתי במצב לא טוב בגיל הגיוס וקיבלתי פתור משירות צבאי) ואין לי שום הכשרה רשמית בתחום הנשק. אבל הבנתי שאפשר גם למנות נציג מטעם החברה שייהיה בעל הרישיון אבל לא כל כך הבנתי את התנאים לכך, אותו בעל רישיון צריך להיות אחד מהמנהלים ובעל מניות בחברה? האם הוא יכול להיות בעל תפקיד ניהולי כלשהו ובעל אחוז מהמניות בחברה מבלי שזה יהיה על חשבון היכולת שלי לקבוע באופן בלעדי החלטות בחברה?.

    אלו עוד קריטריונים יש בשביל להקים חברה שעוסקת בנשק?, האם זה תהליך אפשרי לבן אדם שאין לו קשרים מיוחדים בממשלה?.

    • הקמת חברה ליצור מערכות נשק
      עו"ד משה כאהן | 17/08/2021 18:15

      מוצע להיפגש עם עורך דין הבקי בתחום.

      בברכה,

      משה כאהן, עו"ד
      מנהל פורום דיני חברות

      שד' שאול המלך 35, ת"א
      טל': 03-6914775; מייל: mk@kahn.co.il

      • איזה סוג עורך דין אמור להיות בקיא יותר בתחום?  לת
        א | 18/08/2021 01:40