האם הטלת עיקול שרירותי מהווה לשון הרע?

  • עיקול
    מוטי | 10/08/2021 14:05

    חברה גדולה הטילה לי עיקול על חשבון הבנק ללא כל הסבר. אני מנסה לתפוס אותם ללא הצלחה לאור עומס פניות. האם יש כאן עילה לתביעת לשון הרע?

    • האם הטלת עיקול שרירותי מהווה לשון הרע?
      עו"ד אורי שורר | 11/08/2021 11:16

      מוטי שלום,

      בתי המשפט פסקו מספר פעמים כי הטלת עיקול בניגוד לדין מהווה פרסום לשון הרע.

      הבעיה העיקרית בפנייתך הינה לא עילת התביעה שלך כנגד החברה אלא עצם העיקול שהוטל ולא זו בלבד שאינך יודע בגין מה אלא שאינך יכול לטפל בהסרת העיקול בשל חוסר תקשורת עם החברה המעקלת.

      ממליץ לפנות לעו"ד לטיפול בשתי הבעיות.

      בברכה,

      אורי שורר, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע

      יחזקאל קויפמן 2, תל אביב
      טלפון:03-6005555 ; מייל: ori@gkl.co.il