חברת תקשורת

  • חברת תקשורת
    ר | 09/08/2021 14:17

    אני מנוי שנים רבות לחברת תקשורת, עם הזמן תעריף החבילה התייקר, נודע לי כי לאותה חברה יש חבילה נוספת בעלת אותו שם ואותו מחיר(הפרש של 10 אגורות) עם הבדל אחד עיקרי 100mb מול 200mb לזולה יותר
    החבילה החדשה נוצרה עם סגירה לשיווק של החבילה שלי והעלאת המחיר לאותו מחיר של החדשה

    לפי הרשיון שלהם כתוב " בעל רישיון יציע  כל שירות וסל שירותים בתנאים שווים ותעריף אחיד לפי סוג מנויים, סוג מנויים- קבוצת מנויים שיש במאפייניה טעם סביר המצדיק את אבחנתה מקבוצה אחרת"

    האם הם עוברים על הוראות הרישיון ?