האם ניתן להגיש תביעת רשלנות בשל בדיקת אוזניים?

  • בדיקה באוזן ורשלנות
    יוחנן | 08/08/2021 15:22

    עשו לי בדיקת אוזניים ומאז אני מרגיש שהשמיעה שלי באוזן שמאל נפגעה.
    האם יש כאן מקום לגשת לעו"ד להגשת תביעה?

    • האם ניתן להגיש תביעת רשלנות בשל בדיקת אוזניים?
      עו"ד מיכל סטרוגו | 17/08/2021 11:55

      יוחנן שלום,

      כדי לקבל תשובה לשאלתך, עליך בשלב ראשון להיבדק על ידי מומחה רפואי באשר לסיבת הפגיעה בשמיעה. ייתכן ומדובר בבעייה נקודתית שניתן לפתור.

      במידה ומדובר בנזק תמידי, יש לבחון היטב האם הפגיעה בשמיעה נגרמה כתוצאה מפעולה רשלנית במהלך בדיקת האוזניים. רק במידה והתשובה תהיה חיובית, אמליץ לך לפנות לעורך דין העוסק בתחום הרשלנות הרפואית על מנת לבחון את כדאיות הגשת תביעה.

      מאחלת לך בריאות,

      בברכה,

      מיכל סטרוגו, עו"ד
      מנהלת פורום רשלנות רפואית

      רחוב בר כוכבא 23, V-Tower, קומה 3, בני ברק
      טלפון: 054-2200008 ; מייל: michalstrugo@mfs-law.com