הולך רגל: "התנגש בי רוכב אופניים חשמליים ופצע אותי, האם אוכל לתבוע?"

  • פגיעה מרוכב אופניים חשמליים
    מורן | 08/08/2021 15:19

    שלום,

    הלכתי ברחוב בתל אביב ועל המדרכה נסע במהירות רוכב אופניים חשמליים.
    הוא פגע בי, נפלתי ויש לי מכות יבשות בלבד. לקחתי ממנו את הפרטים.

    האם יש מה לעשות בעניין?

    • הולך רגל: "התנגש בי רוכב אופניים חשמליים ופצע אותי, האם אוכל לתבוע?"
      עו"ד עדי רחמים | 08/08/2021 22:24

      מורן שלום,

      אופניים חשמליים אינם רכב מנועי החייב בביטוח ולכן ההתנגשות שתיארת אינה נחשבת כתאונת דרכים.

      קיימת לך האפשרות להגיש תביעת נזיקין נגד רוכב האופניים ככל ותוכיחי אשמתו לאירוע בו נפגעת, אך בנסיבות בהן הנזק הוא מינורי כפי שתיארת, עלויות ניהול ההליך עשוי להיות יקר יותר מהפיצוי שיתקבל אם בכלל.

      בהצלחה,

      בברכה,

      עדי רחמים, עו"ד

      מנהלת פורום תאונות דרכים

      המכבים 22א, הוד השרון
      טלפון נייד: 050-6679988 ; מייל: adirahamim.law@gmail.com