האם ניתן לבטל דוח על ילד ללא מושב בטיחות

  • דוח על ילד ללא כיסא
    דור | 08/08/2021 09:11

    קיבלתי דו"ח על ילד ללא כסא, העבירה קרתה בשעה 10:07 והשוטר רשם 07:07 האם זו עילה לביטול?

    • האם ניתן לבטל דוח על ילד ללא מושב בטיחות
      עו"ד חנה דוד | 09/08/2021 18:04

      שלום דור

      את הטענה שלך צריך להוכיח בבית המשפט. המשטרה לא תבטל את הדו"ח כך סתם...( אגב הם גם יטענו שזו טעות לא מהותית מהיכרותי את המערכת)

      בכל מקרה תדע כי אם עניין הנקודות מטריד אותך יש מה לעשות בנדון.

      כאן לשאלות נוספות.

      בהצלחה!

      בברכה,

      חנה דוד, עו"ד
      מנהלת פורום דיני תעבורה

      בית הדפוס 12, בית השנהב, אגף B,  ירושלים.
      טלפון: 02-5877882 ; מייל: hanny5462@gmail.com

    • טעות ברישום השעה
      יעקבי | 10/08/2021 07:23

      שלום דור,

      דו"ח יבוטל אם לא היתה עבירה או שיש חסר משמעותי ברישום הנסיבות או במקרה של התנהלות לא נכונה של השוטר.

      במקרה שלך היית נוכח במקום ובזמן הרישום, קיבלת הדו"ח לידיך, אני מניח שגם חתמת עליו.

      אגב, מה היתה תגובתך בדו"ח?

      האם היה או לא היה כסא ברכב?

      אפשר שלא קראת נכון את השעה מפאת איכות הקופי, אפשר שהשוטר תיקן עצמו במזכר, בכל אופן מדובר אולי בטעות סופר שמשקלה מועט.

      לא חושב שזו עילה לביטול.

      הערה: אינני עו"ד רק בא לסייע.