תג נכה

  • תג נכה
    רוני | 07/08/2021 22:12

    האם אני יכול לקבל תו נכה אפילו זמני?
    שברתי רגל בתאונת דרכים ואני כבר חודשים מתקשה מאוד בהליכה. יש לי רק תיעוד רפואי מקופת חולים ותו לא . אין כלום מביטוח לאומי ולא רוצה כרגע לבקש. בקרוב אגיש תביעה נגד הביטוח של ההרכב שפגע בי.

    • תג נכה
      עו"ד חנה דוד | 09/08/2021 18:01

      רוני שלום

      צר לי לשמוע על התאונה. מאחלת לך רפואה שלמה!

      לשאלתך לצערי אני לא יודעת לענות לך על כך (לא כל כך רלוונטי לתחום העיסוק שלי) מוזמן לפנות לאתר משרד התחבורה או בטלפון *5678 ופשוט לשאול.

      בהצלחה!

      בברכה,

      חנה דוד, עו"ד
      מנהלת פורום דיני תעבורה

      בית הדפוס 12, בית השנהב, אגף B,  ירושלים.
      טלפון: 02-5877882 ; מייל: hanny5462@gmail.com