התנהלות מול עוה"ד

  • האם עו"ד רימה אותי?
    אינה | 05/08/2021 15:51

    שלום רב,

    חתמתי חוזה עו עו"ד בחודש דצמבר 2019 ולפיו הוא מתחייב לייצג אותי בהליך משמורת והסדרי ראיה. כשחתמנו על חוזה ברקע הייתה החלטה על חוק הנוער שמופעל עליי.

    לאחר כ-3 חודשים הייתה ועדת תיכנון טיפול והומלץ לעשות טיפול למשפחה ולעגן אותו בצו טיפול והגשחה.

    הוגשה ע כך בקשת ניזקקות רק לצורך ביצוע הטיפול.

    באותו הרגע טען העו"ד שלי שיערער על הבקשה וביקש ממני להביא לו במיידי סך של 24 אלף ש"ח במזומן וזאת ללא קבלות.

    בסופו של יום, העירעור לא הוגש והתקיים דיון מתוכנן בבקשת ניזקקות - דיון שתוכנן עוד לפני הגשת הבקשה.

    כאשר באתי בטענות לעו"ד שלי בבקשת החזר מיייד של 24 אלף שקל, כי לא הוגש עירעור, טען העו"ד שלי, כי בעצם הכסף הנוסף הזה הוא עבור בקשת ניזקקות שהוגשה.

    שאלה - האם חוזה שכ"ט שמנוסח שהינו עבור משמורת והסדרי ראיה לא כולל בתוכו כבר בקשת ניזקקות?

    כל ההתנהלות ניראית לא אמינה וניראה שהוא מנצל את המצב!

    תודה,

    אינה

    • התנהלות מול עוה"ד
      עו"ד מיקי חשמונאי | 08/08/2021 16:54

      אינה שלום,

      לצערי לא ניתן להשיב על שאלותייך במסגרת זו, מבלי להכיר את העובדות בנוגע להליכים בתיק ועיון בהסכם שכה"ט אולם אם את חשה שהתנהלות עוה"ד שלך אינה ראויה, זכותך לפנות לגורמים המתאימים (כגון לשכת עוה"ד - בין אם בנוגע לבוררות בעניין שכה"ט ובין אם בנוגע לאופן ההתנהלות).

      בברכה,

      מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת
      מנהלת פורום דיני משפחה

      מת"מ -  'בית טופז' קומה 5
      רח' נחום חת 5, חיפה
      טל': 04-8517771; מייל: law@m-law.co.il