חניית נכים

  • חנייה לנכים
    מיקי | 05/08/2021 13:10

    אני נכה בן 74. האם ניתן לנכים לחנות באדום לבן במקום שלא מפריע לתנועה? וזה באין חניון באזור ואין גם מקום לחנות בו? למי הסמכות להפוך כחול לבן לאדום לבן? מה עושים כשבאים להתחסן ואין מקום לחנות בו, אין חנייה לנכים ושוטרים רושמים עשרות דוחות?

    • חניית נכים
      עו"ד חנה דוד | 09/08/2021 17:59

      שלום מיקי

      מותר לנכה לחנות באדום לבן, כל עוד אינו מפריע לתנועה.

      הסמכות להפוך כחול לבן לאדום לבן- לפי מה שידוע לי לעירייה.

      אם אין מקום לחנות והחניה מפריעה לתנועה , כדי לא לקבל את הקנס הייתי מגיעה בשעה אחרת או מוצאת פתרון אחר להגעה.

      בהצלחה!

      בברכה,

      חנה דוד, עו"ד
      מנהלת פורום דיני תעבורה

      בית הדפוס 12, בית השנהב, אגף B,  ירושלים.
      טלפון: 02-5877882 ; מייל: hanny5462@gmail.com