איך רוכשים את אמון הבנק

  • רכישת אמון הבנק
    מני | 01/08/2021 21:57

    שלום רב,

    קיבלתי הפטר חלוט לא מזמן, ולמעשה "פתחתי דף חדש"...0 חובות בפועל.

    יש לי חשבון בנק באחד הבנקים המסחריים מזה כ-6 שנים שישמש אותי בהליך.

    החשבון נוהל בצורה יוצאת מן הכלל, הבנק אישר שיקים אך מסרב לכרטיס אשראי גם עם מסגרת נמוכה מאוד וגם כנגד בטחונות. הנהלת הבנק טוענת שאני אכן לקוח טוב אבל שאבוא עוד 3 שנים.

    במציאות של היום, חברות שירותי תקשורות בסיסיים לא מאשרים הו"ק עקב בדיקת BDI, ודורשות כ.אשראי.

    מה ניתן לעשות כדי לרכוש את אמון הבנק ?  האם יש פתרון כלשהו ?

    • איך רוכשים את אמון הבנק
      עו"ד אבי זילברפלד | 09/08/2021 14:20

      שלום רב,

      הבעיה ידועה והיא נחלת רבים.

      הדרך הרגילה הנה אכן עבודה עם הבנק במשך זמן ממושך, במסגרתו הבנק בוחן את אופי הפעילות.

      דרך אחרת- שלא ריאלית לכל אחד - לתת לבנק ערבויות/ לפתוח פקדון או תוכנית חיסכון.

      בכל מקרה רצוי לבדוק אפשרות לפתיחת חשבון וקבלת אשראי גם בבנקים נוספים.

      בהצלחה !

      שמחתי להיות לעזר,

      בכבוד רב,

      זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון
      מנהל פורום בנקאות

      "בית הלפיד", בן גוריון 34, רמת גן
      טל: 03-5753443, מייל: zilber-a@zahav.net.il