מה עושים כשלא מופיעים שמות מוטבים?

  • רישום נ"ע וקו"ג בצוואה
    עמית | 25/07/2021 22:32

    יש לי נ"ע + קו"ג שהמוטבים שלהן רשומים "עפ"י צוואה" (ולא נקוב שם המוטבים, בגלל נסיבות משפחתיות).

    האם יש בעיה ברישום כנ"ל?

    • מה עושים כשלא מופיעים שמות מוטבים?
      עו"ד רוית טוב-לי | 01/08/2021 14:51

      עמית, שלום,

      לעיתים קרובות בעלי החשבונות אינם ממנים מוטבים כלל, או שהם מפנים לזוכים על פי צוואה או ליורשים על פי דין. אין בכך בעיה. הזוכים על פי הצוואה יזכו בזכויות שהיו מגיעות למוטבים, לאחר שיציגו לקופה צו קיום צוואה.

      בהצלחה, רוית

      בברכה,

      רוית טוב-לי, עו"ד
      מנהלת פורום צוואות וירושות

      דניאל פריש 3, תל אביב
      טל': 03-6078888; מייל: ravit@tovly.co.il