לא ברורה השאלה

  • שאלה חשובה
    מני | 25/07/2021 14:06

    שלום רב אני נסעתי על הכביש היה רכב שנסע רווורס אז עברתי לנתיב ממול ארחי זה חזרתי אז היה טנדר מצד ימין שיצא ברווס מחנייה ונסיתי לברוח ורק הצלחתי להסיט את הרכב אבבל הטנדר ואני נכנסו וזווית ימיני מי אשם
    הטנדר טוען שעצר שנייה לפני התאונה כי ראה רכב על הנתיב ממול ואז עצר וחסם את הנתיב שלי
    אני טוען שנסע רוורס בלי אורות רוורס וחסם אותי שכבר הייתי על הנתיב שלי.
    האם אני צודק?

    • לא ברורה השאלה
      עו"ד חנה דוד | 25/07/2021 14:33

      מוזמן לנסח אותה יותר ברור ... או לשלוח לי שרטוט לנייד 0504708166 ואני אנסה לענות בהמשך. תודה

      בברכה,

      חנה דוד, עו"ד
      מנהלת פורום דיני תעבורה

      בית הדפוס 12, בית השנהב, אגף B,  ירושלים.
      טלפון: 02-5877882 ; מייל: hanny5462@gmail.com