לשון הרע

  • לשון הרע
    אא | 21/07/2021 16:13

    שלום רב פורום נכבד,

    יש לי חברה לייעוץ, ואחד הלקוחות שלי הגיש מכתב לחברה ממשלתית ובוודאות הנציגה בייתה נבוכה כאשר הקראה לי את מה שהלקוח הגיש כביכול שאני שקרנית ולא עשיתי כלום ושום דבר ולא עזרתי לו במאומה ושהוא -הלקוח לא צריך לשלם לי שום שכר טרחה עבור השירותים שהוא קיבל... הנציגה הייתה נבוכה ואמרה עדיך שאפסיק להקריא מביך ולא נעים יהיה לך לשמוע כל מה שכתב עלייך...

    אני אמורה להגיש תביעה בגין שכר טרחה שאני צריכה לקבל ולכרוך תביעת לשון הרע ולכן מבקשת עזרתכם להבין, מתי מגישים צו לקבלת מסמכים לגוף הממשלתי על מנת לקבל את מה שהלקוח הגיש ? ואיך בדיוק עושים זאת?

    מניחה ציטוט בפורום המכובד ומבקשת לדעת מה בדיוק דורשים ומציינים בכתב תביעה מהסכומים כדלהלן?

    "לפיכך, תיקון מס' 6 לחוק איסור לשון הרע כולל פיצוי סטטוטורי, המעניק לבית המשפט את הסמכות, לפסוק לנפגע פיצויים עד 75,000 ₪

    אף מבלי שהוכיח את נזקיו, ובמקרה שהוכח כי לשון הרע פורסמה בכוונה לפגוע, רשאי בית המשפט לפסוק לנפגע פיצויים עד 150,000 ₪

    מבלי שהוכיח את נזקיו."

    תודה רבה רבה מראש